Realizăm presarea hidraulică la rece a materiilor prime aduse de clienții noștri în atelierul nostru de procesare fructe și legume. În timpul procesului de prelucrare, mai întâi spălăm fructele și legumele, și apoi le tocăm.  După aceea sunt supuse presării ușoare la rece și în final, după pasteurizare, sunt ambalate în pungi de tip bag-in-box, asigurându-se astfel extragerea sucurilor naturale de cea mai bună calitate.

Clienții noștri au și posibilitatea de a lua cu ei suc proaspăt stors, dar în acest caz cerem să aducă cu ei un recipient gol.

Putem procesa următoarele fructe și legume:

  • Fructe de mere: mere, pere, gutui

  • Legume: morcovi, sfeclă, pătrunjel, țelină

  • Fructe de pădure: căpșuni, zmeură, afine, coacăze negre, cătină, aronia, mure

  • Fructe cu sâmburi: vișine, caise, piersici, prune

  • Struguri

  • Roșii

  • Sucuri naturale pasteurizate

1.

2.

- În cazul unor cantități mari de produse pregătim o ofertă individualizată de preț

- Deoarece aceste sucuri sunt obținute din fructe sau legume proaspete, este important să le răciți sau să le procesați imediat după presare pentru a preveni deteriorarea și contaminarea microbiană

3.

- Cu ajutorul utilajului nostru, producem o pastă fină, groasă, care este ingredientul perfect pentru a face gemuri și creme pentru prăjituri, fără să conțină semințe.

4.

 - Fructele fără sâmburi sunt fructe preparate din care au fost îndepărtate semințele pentru a face fructul mai ușor de utilizat. Așa facem piure de înaltă calitate pentru a face țuică sau materie primă pentru dulceață.

-  În cazul unor cantități mari de produse pregătim o ofertă individualizată de preț.

5.

 -  Siropurile le facem după rețeta noatră, pentru că doar așa putem oferi garanție produsului.  Siropul conține zahăr, acid citric și conservanți (benzonat de sodiu și sorbat de potasiu în proporții egale).  

 -  Pentru a pregăti siropul, este nevoie de cel puțin 24 de ore, deoarece după zdrobirea fructelor, trebuie să așteptăm ca pectina prezentă în mod natural în fructe să se descompună, pentru ca sucul să poată fi extras ușor.

Exemplu: - din 50 kg de coacăze negre se obțin aproximativ 196 bucăți de sirop de 0,5 litri, 196 buc. x 5.2 lei/buc, = 1019 lei

-din 50 kg zmeură se fac obțin aproximativ 191 bucăți de sirop de 0,5 litri, 191db x 5.2 lei/buc = 993 lei

 

6.

- Perioada de garanție pentru sucurile pasteurizate și ambalate este de 6 luni.

Urmariti-ne pe Facebook