Suc natural de sfeclă roşie şi morcov 2 l

35,00 lei tax incl.

78 Items

New product

Ingrediente
Sfeclă roşie 90%, morcov 10%,

Produs pasteurizat. Nu conţine conservanţi şi alte adaosuri.

More details

+

More info

A se pastra la loc răcoros, ferit de îngheţ şi de acţiunea directa a razelor solare.
Dupa desigilare a se pastra în frigider.

Declaraţie nutriţională

Valori medii pentru 100 g
Valoarea energetica 179 kj
                              42,8 kcal 
Grasime 0,17
- din care acizi graşi saturaţi 0,03
Glucide 9,6 % 
- din care zaharuri 6,59 %
Fibre 2,8
Proteine 1,54
Sare 0
Consumul de referinţă al unui adult obişnuit (8400kj/2000kcal)

Sucul de sfeclă roșie sprijină reducerea tensiunii arteriale
Sucul de sfeclă roșie poate ajuta la reducerea tensiunii arteriale crescute și la prevenirea dezvoltării tensiunii arteriale crescute. Un studiu a subliniat că consumul de 2-2,5 dl de suc de sfeclă zilnic reduce atât valorile tensiunii arteriale sistolice, cât și cele diastolice. Nitrații din sfeclă sunt transformați în oxid nitric în corpul nostru, care dilată vasele de sânge, scăzând astfel tensiunea arterială.

Are un efect bun asupra inimii
Datorită conținutului ridicat de potasiu, are un efect benefic asupra inimii. Potasiul reglează activitatea inimii, lipsa acestuia cauzând adesea amețeli, precum și aritmii. În absența potasiului, inima nu este capabilă să se contracteze corespunzător, deci nu poate livra suficient sânge în țesuturi. Prin consumul regulat de sfeclă sau suc de sfeclă roșie, putem susține funcționarea inimii noastre, în caz de boli de inimă sau hipertensiune arterială, se recomandă să consumăm 1-2dl de suc de sfeclă roșie pe zi.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

You must be for write a review!

4 alte produse in aceeasi categorie: