Termeni si conditii

Utilizarea site-ului

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul elfruct.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerati. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare. Elemer Pro Video SRL. isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor; de asemenea, Elemer Pro Video SRL. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe elfruct.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Elemer Pro Video SRL, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit Elemer Pro Video S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga Elemer Pro Video S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Elemer Pro Video SRL pot suferi modificari ulterioare. Momentul încheierii contractului la distanta îl constituie momentul confirmarii comenzii si implicit a stocului si a pretului de vanzare. Confirmarea comenzii si implicit a stocului si a pretului de vanzare, este efectuata doar dupa procesarea acesteia de catre agentii Elfruct.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile, de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate. Tot continutul site-ului elfruct.ro este proprietatea Elemer Pro Video S.R.L.


Confidentialitate

Elemer Pro Video S.R.L. respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor; elfruct.ro si se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, politica firmei elfruct.ro , nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul elfruct.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a elfruct.ro. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic, sau e-mail.
Elemer Pro Video S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.


Expeditie si livrare

 

Livrare comenzi

Livrare în Miercurea Ciuc și împrejurimi este gratuit

Livrarea se face prin Curierul Elfruct în 24 ore de la înregistrarea comenzii.

Livrare în restul țării.

Timpul livrării este de 2-3 zile de la înregistrarea comenzii

Prețul livrării poate varia în funcție de greutatea totală a produselor și de costul de transport a firmelor de curierat.

Elemer Pro Video S.R.L. nu stabileste in mod independent costurile de transport si nu este beneficiarul acestor sume.


Cum platesc?

Plata se poate face:
- in numerar, la livrare (sistem ramburs).
- prin banca: daca preferati aceasta modalitate de plata, va rugam sa ne anuntati pentru să ne ocupăm de toate detaliile (factura proforma, confirmare plata etc.) Livrarea produselor se va face numai dupa intrarea banilor in contul nostru. Confirmarea platii poate dura intre 24 si 48 de ore.Refuzarea comenzii

Comerciantul poate refuza o comanda in urmatoarele situatii:

      -  Nu exista pe stoc produsul comandat;

      -  Plata clientului nu a  fost finalizata, in cazul platii prin virament bancar.

In caz de refuz a comenzii, Clientul va fi instiintat pe email de catre Comerciant.

Conditii de returnare

Clientul poate sa returneze produsele aflate in stare sigilata, in conditiile legislatiei in vigoare, OG nr. 130/2000, care prevede: “Consumatorul are dreptul să notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare , fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.”

Clientii  site-ului elfruct.ro pot returna produsele  cumparate aflate in stare sigilata, avand ambalajul nedeteriorat, în termen de 10 zile  lucratoare , de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face prin Curier Rapid, iar costul  transportului va fi suportat de Client.

Returnarea produselor aflate in stare sigilata, trebuie sa fie insotite de documentele originale ale tranzactiei. Clientul trebuie sa notifice in prealabil, in scris pe email Comerciantul asupra intentiei sale de returnare.  Comerciantul isi rezerva dreptul de a refuza coletele de retur in cazul in care nu au fost indeplinite conditiile de mai sus.

Cazurile de returnare sunt valabile doar pentru Clientii din categoria persoane fizice. Clientii persoane juridice nu au dreptul de a returna produsele, legislatia in vigoare referindu-se doar la persoane fizice.

Comerciantul va înapoia contravaloarea produselor returnate în maxim 15 zile de la primirea coletelor.

Litigii

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportat autoritatilor competente.

Orice conflict aparut intre Clienti si Comerciant va fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele două parti . In cazul in care acest lucru nu este posibil, competenta revine instantelor de judecata romane.

Dispozitii finale

Comerciantul  isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului elfruct.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a Clientului.

Odata ce comanda a fost lansata, Clientul acceptă fara obiectii  prevederile din prezentul document, acesta avand valoare  de contract valabil incheiat intre parti.